Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C708 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
Merhabalar,
C708 - Yazılım Güncelleme ( http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=21 )
Yukarıda Belirtilen Konu Üzerindeki Yazılım Yükleme İşlemleri Anlatılmıştır,
http://destek.concord.com.tr Bağlantı Adresi Üzerinden Destek Talebinde Bulunabilirsiniz,
Ayrıca Yazılım Güncelleme İşlemleriniz İle İlgili Soru, Öneri ve Destek Taleplerinizi Bu Konu Üzerinden de İletebilirsiniz,
Linkte belirtmiş olduğunuz gibi, güncelleme işlemini yaptım, fakat güncelleme işleminden sonra birdaha telefon açılmadı bununla ilgili ne yapabilirim.
Ara
(15-03-2016, Saat: 04:02)tugayilhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linkte belirtmiş olduğunuz gibi, güncelleme işlemini yaptım, fakat güncelleme işleminden sonra birdaha telefon açılmadı bununla ilgili ne yapabilirim.

Merhabalar tugayilhan,
Yukarıda Belirtmiş Olduğunuz Durum Yazılımsal Bir Durum Değildir,
Ama Kontrol Sağlama Amaçlı Olarak Cihazınızın SimKart Bölümü Yanında Reset Bölümü Bulunmaktadır, Sivri Bir Cisim İle 1 Defa Basınız,
Bu Durum Sonrasında Sorun Devam Ediyor İse Cihazınızı Şarj' a Bağlayınız, Ekranın Sol Üst Köşesinde Kırmızı Uyarı İşareti Geliyor İse Sorun Donanımsaldır,
Genel Kontrollerin Sağlanması İçin Cihazı Tarafımıza Göndermeniz Gerekmektedir,
Gönderim İşlemleri Hakkında Detaylı Bilgiye Aşağıdaki Bağlantı Adresinden Ulaşabilirsiniz,
http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34
Selamunaleykum bende concord smart pad 3g c 708 tablet var dahili hafiza dolu diyor birsey indiremiyorum yardimci olursaniz evinirm...
Selamunaleykum bende concord smart pad 3g c 708 tablet var dahili hafiza dolu diyor birsey indiremiyorum yardimci olursaniz evinirm...
Ara
ibrahim bey şuanda stock rom 5.1.1 kitkat rom a ihtiyacım var fakat ne sp flash la flashlanıyor ne de cwm den atılabiliyor çünkü ilk güncellemeler 6582 chipset olduğu için scatter uyumsuzluğu yaşanıyor şimdi 6580 scatter la yapıncada kitkat yazılımını indirme başlamıyor.kitkat roma ihtiyacım var çünkü kitkat kernelli marsmallow rom portlucam ya sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyleyin ya da marsmallow güncellemesi verin marsmallow kernelli rom portlayım Smile
kitkat güncelleme olmuyor
Ara
(09-06-2016, Saat: 03:37)ssovalyee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamunaleykum bende concord smart pad 3g c 708 tablet var dahili hafiza dolu diyor birsey indiremiyorum yardimci olursaniz evinirm...

Merhabalar ssovalyee,
http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=21
Yukarıda Belirtilen Yazılım Güncelleme Bağlantı Adresi Üzerinde Uygun Yazılım İle Yeniden Yükleme ve Güncelleme İşlemi Yapılması Gerekmektedir,
(09-06-2016, Saat: 06:15)JiraiyaSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ibrahim bey şuanda stock rom 5.1.1 kitkat rom a ihtiyacım var fakat ne sp flash la flashlanıyor ne de cwm den atılabiliyor çünkü ilk güncellemeler 6582 chipset olduğu için scatter uyumsuzluğu yaşanıyor şimdi 6580 scatter la yapıncada kitkat yazılımını indirme başlamıyor.kitkat roma ihtiyacım var çünkü kitkat kernelli marsmallow rom portlucam ya sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyleyin ya da marsmallow güncellemesi verin marsmallow kernelli rom portlayım Smile

kitkat güncelleme olmuyor

Merhabalar JiraiyaSensei,
Yalnızca Forum Sayfamız Üzerinde Bulunan Yazılımların Desteği Verilmektedir,
kitkat yazılımı yüklenmiyor maalesef adımları harfiyen yaptım C708 V1 V4 Yüklenmiyor fakat V5 V6 yükleniyor kitkat yazılımları bozuk lütfen ilgileniniz
Ara
(15-06-2016, Saat: 04:07)JiraiyaSensei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kitkat yazılımı yüklenmiyor maalesef adımları harfiyen yaptım C708 V1 V4 Yüklenmiyor fakat V5 V6 yükleniyor kitkat yazılımları bozuk lütfen ilgileniniz

Merhabalar JiraiyeSensei,
KitKat Olarak Belirttiğiniz Android Sürümü v4.4.x Olarak Yayımlanmaktadır,
C708 Üzerinde 2 Farklı Üretim Bulunmaktadır,
Modeller Arasındaki Farkların Algılanmasını Konusunu Yazılım Güncelleme Sayfası Üzerinde Anlatılmıştır,
Eğer Yazılım Güncelleme İşleminde V1,V2,V3,V4 Yüklenme Sorunu Yaşıyorsanız Kullanmış Olduğunuz Tablet Bilgisayarınız V5 ve V6 Üretim Sekmentindedir,
Yani V5 - V6 Üzerinde v4.4.x Sürümünü Yükleyemezsiniz,
Lütfen Yazılım Güncelleme Sayfasına Tekrardan Kontrol Ediniz,
İyi Çalışmalar....
Flash_tool uygulamasını çalıştırıyoruz ve dosyayı windovs kapatıyor. PROGRAMI KAPAT uyarısı veriyor.

Devam etmem için öneriniz nedir?
merhaba,
concorde smartpad phablet almayı düşünüyorum..
Cihazda WiFi hotspot var mı ?
cihazda wifi hotspot var mı ?
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Photo Concord C-708 3G Tablet V12 Yazılım Güncelleme sukru.akbulut 0 5,225 17-02-2021, Saat: 17:17
Son Yorum: sukru.akbulut
  C708-V11 Hafıza Kartı Kullanımı Hk. sukru.akbulut 0 4,698 17-04-2020, Saat: 18:38
  C708-V11 Yazılım Güncelleme Hk. sukru.akbulut 0 5,818 20-02-2020, Saat: 10:54
  C708-V10 Yazılım Güncelleme Hk. sukru.akbulut 0 6,409 28-03-2019, Saat: 18:47
  C708 - V9 Yazılım Güncelleme Hk. sukru.akbulut 0 9,625 24-11-2017, Saat: 10:01

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi