Merhabalar, C720 - Yazılım Güncelleme ( http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=23 ) Yukarıda Belirtilen Konu Üzerindeki Yazılım Yükleme İşlemleri Anlatılmıştır, http://destek.concord.com.tr Bağlantı Adresi Üzerinden Destek Talebinde Bulunabilirsiniz, Ayrıca Yazılım Güncelleme İşlemleriniz İle İlgili Soru, Öneri ve Destek Taleplerinizi Bu Konu Üzerinden de İletebilirsiniz,
(02-04-2016, Saat: 01:14)mavikarar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazilimi yukledikten onra cihazim 4gb a dustu ne yapabilirim
Merhabalar mavikarar,
Concord C720 Tablet Bilgisayar 8 GB Toplam Dahili Bellek Bulunmaktadır,
8 GB Dahili Belleği Direkt Olarak Kullanılmamaktadır,
%50 Opsiyonel Olarak Android İşletim Sistemi ve Cache Belleği Olarak Ayrılmıştır,
Bu Dahili Hafıza Üzerinde Yalnızca 4 GB Son Kullanıcı Tarafına Yönlendirilmiştir,
Bundan Dolayı 4 GB Görülmesi Normal Bir Durumdur.
(02-04-2016, Saat: 11:58)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2016, Saat: 01:14)mavikarar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazilimi yukledikten onra cihazim 4gb a dustu ne yapabilirim
Merhabalar mavikarar,
%50 Opsiyonel Olarak Android İşletim Sistemi ve Cache Belleği Olarak Ayrılmıştır,
Bu Dahili Hafıza Üzerinde Yalnızca 4 GB Son Kullanıcı Tarafına Yönlendirilmiştir,
ibrahim bey cihazın toplam hafıza 3,09 gb görünüyor daha önce de bu yüzden servise gönderdim eğer düzeltebileceğim bir şey ise düzeltme yöntemini tarif edebilir misiniz yoksa yine servise yollayacağım.
(03-04-2016, Saat: 21:49)mavikarar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2016, Saat: 11:58)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar mavikarar,
ibrahim bey cihazın toplam hafıza 3,09 gb görünüyor daha önce de bu yüzden servise gönderdim eğer düzeltebileceğim bir şey ise düzeltme yöntemini tarif edebilir misiniz yoksa yine servise yollayacağım.
Merhabalar,
E-Posta Üzerinden İletmiş Olduğunuz Bilgilendirmeye İstinaden Gerekli Bilgi Tarafınıza İletilmiştir,
Ayrıca E-Posta Üzerinde Bulunan İçerik Aşağıdaki Gibi Paylaşılmıştır,
Alıntı:Merhabalar,
Belirtmiş Olduğunuz Ekran Görüntüsüne İstinaden, Son Yazılım Güncellemesi İle Hafıza 2’ ye Ayrılmıştır,
Burada Dahili Bellek ve Nand Flash Olarak Belirtilen 8 GB Hafıza Toplamıdır.
Görselde Belirtilen Dahili Bellek 3,07 GB ve Nand Flash 3,09 GB Hafıza Toplamıdır,
8 GB Toplam Hafızanın Yanı Sıra 2 GB Hafıza Bölümünü Android İşletim Sistemi Kullanmaktadır,
(16-05-2016, Saat: 22:16)baris.1313 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: flyfix7 tablet yazılım yűklerken hata varıyor pc nin işletim sisteminin etkisi var mıdır yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
Merhabalar baris.1313,
Lütfen Karşılaştığınız Hatayı ve Bilgisayarınızın İşletim Sistemini Daha Açıklayıcı Şekilde İletebilirmisiniz ?
(13-07-2016, Saat: 13:32)fadilmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mrb sizin siteden c-720 rom indirdim yüklemede böle bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar fadilmurat,
Belirtmiş Olduğunuz Hata Tablet Bilgisayar Donanım Kaynaklı Yaşanmaktadır,
Aşağıdaki Bağlantı Adresine Göre Belirtilen Şekilde Tarafımıza Göndermeniz Gerekmektedir, http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34
merhaba benim tabletimin pc bağlantısı kırık ama cihaza format atmak istiyorum nasıl yapabilirm hafıza kartı ile yukleme yada başka bir yöntemle yapmam müm künmü yardımcı olursanız sevinirim
not benim format atmaktaki sebebim ön kamerayı açarken hata vermesi durduruldu hatası
(05-08-2016, Saat: 18:21)TAPLİN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba benim tabletimin pc bağlantısı kırık ama cihaza format atmak istiyorum nasıl yapabilirm hafıza kartı ile yukleme yada başka bir yöntemle yapmam müm künmü yardımcı olursanız sevinirim
not benim format atmaktaki sebebim ön kamerayı açarken hata vermesi durduruldu hatası
Merhabalar TAPLİN,
Yazılım Güncelleme ve Yükleme İşlemi Yalnızca USB Bağlantı Kablosu İle Yapılmaktadır,
Malesef SD Kart ve CWM İle Yükleme Yapılmamaktadır,
Cihaz Üzerinde Hard Reset Bulunmaktadır Ama Sadece Cihaz İçerisindeki Dosyaları Sıfırlanmaktadır,
Belirtmiş Olduğunuz Hata İşleminden Dolayı Cihazı Tarafımıza Göndererek Arıza Onarım Sonrasında Yazılım Yükleme İşlemi Uygulamanız Gerekmektedir,
Aşağıdaki Bağlantı Adresi Üzerinde Gönderim Hakkında Detaylı Bilgiye Ulaşabilirsiniz, http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34