11-12-2016, Saat: 12:32
iyi günler tabletim açılış yazısında kalıyor güncelleme yapmak istedim ama hafıza kartını tablete takdıgım zaman tablet acılmıyor.Ne yapmam gerekir.
C701 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
|
11-12-2016, Saat: 12:32
iyi günler tabletim açılış yazısında kalıyor güncelleme yapmak istedim ama hafıza kartını tablete takdıgım zaman tablet acılmıyor.Ne yapmam gerekir.
12-12-2016, Saat: 14:54
(11-12-2016, Saat: 12:32)moto_gp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günler tabletim açılış yazısında kalıyor güncelleme yapmak istedim ama hafıza kartını tablete takdıgım zaman tablet acılmıyor.Ne yapmam gerekir. Merhabalar moto_gp, http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=3 Yukarıda Belirtilen Bağlantı Adresi Üzerindeki Gibi Yazılım Güncelleme Hafıza Kartı Oluşturabilirsiniz, Eğer Hafıza Kartınızı Oluşturduktan Sonra Yükleme Sorunu Yaşanması Durumunda http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34 Bağlantı Adresinde Belirtilen Gibi Tarafımıza Göndermeniz Gerekmektedir, Bazı Durumlardan Dolayı Donanım Sorunu Yaşanabilmektedir.
14-12-2016, Saat: 15:49
Merhaba anlattığınız üzere işlemi gercekleştirdim güncelleme bittikten sonra tablet kapandı artık hiç açılmıyor şarjda beklettim ama farklı bişey olmadı ne yapmalıyım
02-01-2017, Saat: 12:01
(14-12-2016, Saat: 15:49)serkannyagizz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba anlattığınız üzere işlemi gercekleştirdim güncelleme bittikten sonra tablet kapandı artık hiç açılmıyor şarjda beklettim ama farklı bişey olmadı ne yapmalıyım Merhabalar serkannyagizz, Belirtmiş Olduğunuz Durum Donanımsal Olarakda Kaynaklanabilmektedir, Gerekli Kontrol ve Bakım İşlemlerinin Yapılabilmesi İçin Ürünün Tarafımıza Gönderilmesi Gerekmektedir, Gönderim Hakkında Aşağıdaki Bağlantı Adresinden Gerekli Bilgilere Ulaşabilirsiniz, http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34
13-07-2017, Saat: 00:39
(08-01-2016, Saat: 18:00)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, link indirmede sorun yasiyorum!C701 ekran yazi ile bloked sekilde bekliyor acmiyor resetliyecegim linklerden dosyayi indiremiyorum yarida kesiyor dosyayi rardan cikarip masa ustune atacagim hata veriyor! link indirmesindemi sorun yasiyorum masa ustune rar doisyasini cikarmadami hatam var!yanlismi algilamisim konu hakkinda bilgi vremeniz ROM dosyasini yenilemeniz mumkunmu? linkten rar dosyasini acip masa ustune indirecegiz!bunda hata veriyor! saygilarimla
13-07-2017, Saat: 16:50
(13-07-2017, Saat: 00:39)ISTISNA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-01-2016, Saat: 18:00)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Merhabalar ISTISNA, Bağlantı Adresleri ve İndirme Bilgileri Konusunda Gerekli İncelemeler Sağlanmıştır. Herhangi Bir Problem Bulunmamaktadır. Lütfen Bağlı Olduğunuz Lokasyonun Ağ Bağlantılarını Kontrol Ediniz veya Farklı Bir Lokasyon Üzerinde İndirme Sağlayabilirmisiniz. Sonrasında Konu Anlatımı İle Gerekli İşlemleri Takip Edebilirmisiniz. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
![]() |
C701 - Yazılım Güncelleme | sukru.akbulut | 0 | 30,325 |
08-01-2016, Saat: 17:58 Son Yorum: sukru.akbulut |