Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C777 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
(19-09-2019, Saat: 18:58)fatihonder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba tabletime sıfre koymustum ekrani acinca klavye durduldu hatasi verdigi icin giris yapamiyorum arkada bulunan reset butonuda ise yaramadi ses kisma + ses acma ve guc tusuna bastigimda no command hatasini veriyor ne yapmaliyim

Merhabalar,
No Command Ekranı Üzerinde Aynı Tuşlara Tekrardan Bir Defa Daha Basınız,
Açılan Ekran Üzerinde " Wipe Data Factory Reset " Seçeneğine Geliniz ve Yes Seçeneği İle İşlemi Onaylayınız,
Yalnız Cihazınız Üzerindeki Tüm Bilgiler Silinecektir
Cihazınız Aktif Olduktan Sonra Güncelleştirmeleri Ayarlar Bölümü Üzerinden Kontrol Ediniz ve Güncellemeyi Sağlayınız,
Yükleme Sonrasında Sorun Çözümlenecektir.
merhaba ibrahim abi concord c777 plus tablet yazılım attım cihaz açıldı ama google hesabımı unuttum bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz hesap bilgilerimi unuttum
aynı google hesabı bende var unuttum abi no command ekranı derken abi yazılım attım cihaz açıldı ama google hesabı istiyor
concord c777 plus yazılım yukledim sorunsuz bir şekilde ama google hesabımı unuttum frb google hesabını nasıl kırcam teşekkürler
popular software
Ara
(05-11-2019, Saat: 19:11)bo2525 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: concord c777 plus yazılım yukledim sorunsuz bir şekilde ama google hesabımı unuttum frb google hesabını nasıl kırcam teşekkürler

Merhabalar,
Yalnız Hard Reset İşleminde Eski Google Hesabınızı İstemektedir
Yazılım Güncelleme İşleminde Format Yaptığında Dolayı Böyle Bir Seçenek Oluşmayacaktır.
Bu Konuda İşlem Bilgisi İletemiyorum, Google Şifremi Unuttum Üzerinden İlerleyebilirsiniz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question C777 - Yazılım Güncelleme sukru.akbulut 0 27,660 20-03-2019, Saat: 09:21
Son Yorum: sukru.akbulut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi