Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C712 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
Merhabalar,
C712 - Yazılım Güncelleme ( http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=27 )
Yukarıda Belirtilen Konu Üzerindeki Yazılım Yükleme İşlemleri Anlatılmıştır,
http://destek.concord.com.tr Bağlantı Adresi Üzerinden Destek Talebinde Bulunabilirsiniz,
Ayrıca Yazılım Güncelleme İşlemleriniz İle İlgili Soru, Öneri ve Destek Taleplerinizi Bu Konu Üzerinden de İletebilirsiniz,
Merhaba. quad 10 c-712 tabletimin camı kırıldı bende değiştirmek istedim. İnternetten n11 aracılığı ile bir mağazadan satın aldım fakat gelen dokunmatik ters basıyor. Bununla ilgili öneriniz yada bir çözüm var mı teşekkürler.
Ara
(07-01-2019, Saat: 15:31)aerdogan85 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. quad 10 c-712 tabletimin camı kırıldı bende değiştirmek istedim. İnternetten n11 aracılığı ile bir mağazadan satın aldım fakat gelen dokunmatik ters basıyor. Bununla ilgili öneriniz yada bir çözüm var mı teşekkürler.

Merhabalar aerdogan85,
Donanım Yazılım Sorunu Uyuşmazlığı Oluştuğundan Dolayı Farklı Bir İşlem Yapılamamaktadır, Ürünü Servisimize Gönderdiğinizde Ücret Bilgisi Hakkında Bilgilendirme Yapılmaktadır
(08-01-2019, Saat: 14:40)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-01-2019, Saat: 15:31)aerdogan85 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. quad 10 c-712 tabletimin camı kırıldı bende değiştirmek istedim. İnternetten n11 aracılığı ile bir mağazadan satın aldım fakat gelen dokunmatik ters basıyor. Bununla ilgili öneriniz yada bir çözüm var mı teşekkürler.

Merhabalar aerdogan85,
Donanım Yazılım Sorunu Uyuşmazlığı Oluştuğundan Dolayı Farklı Bir İşlem Yapılamamaktadır, Ürünü Servisimize Gönderdiğinizde Ücret Bilgisi Hakkında Bilgilendirme Yapılmaktadır

Peki başka işlem yapılamamaktadır dediniz fakat serviste ne gibi bir işlem yapılacak ta ücret bilgisi verilecek?
Ara
(10-01-2019, Saat: 16:50)aerdogan85 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-01-2019, Saat: 14:40)ibrahimayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar aerdogan85,

Peki başka işlem yapılamamaktadır dediniz fakat serviste ne gibi bir işlem yapılacak ta ücret bilgisi verilecek?

Merhabalar aerdogan85,
Ürün Üzerine Belirtilen Donanım Kullanılmadığı İçin ve Yetki Dışı Müdahale Yapılarak Dokunmatik Değiştirildiği İçin Ürün Garanti Dışı Bırakılmaktadır.
Dokunmatik Değişimi İçin Tarafınıza Ücret Bilgisi İletildiğinde Onaylarsanız Onarımı Yapılmaktadır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question C712 - Yazılım Güncelleme sukru.akbulut 0 7,302 13-01-2016, Saat: 11:29
Son Yorum: sukru.akbulut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi