Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C701 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
Merhabalar,
C701 - Yazılım Güncelleme ( http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=3 )
Yukarıda Belirtilen Konu Üzerindeki Yazılım Yükleme İşlemleri Anlatılmıştır,
http://destek.concord.com.tr Bağlantı Adresi Üzerinden Destek Talebinde Bulunabilirsiniz,
Ayrıca Yazılım Güncelleme İşlemleriniz İle İlgili Soru, Öneri ve Destek Taleplerinizi Bu Konu Üzerinden de İletebilirsiniz,
merhabalar
concord c-701 tabletime yazılım yüklerken yükleme dolmak üzere tablet bir anda kapandı ve artık açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
Ara
(09-04-2016, Saat: 13:46)ferhanaraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar
concord c-701 tabletime yazılım yüklerken yükleme dolmak üzere tablet bir anda kapandı ve artık açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz.

Merhabalar ferhanaraz,
Yazılım Yükleme İşlemi Sırasında Tablet Bilgisayarınız Kapanması ( Şarj Sorunu Olabilir ) Nedeniyle Güncelleme İşlemini Tamamlamadan Sonlandırmıştır,
Tablet Bilgisayarınızı Şarj Bağlantısını Yaptığınızda, Ekran Üzerine Şarj Simgesi Görülmektemidir ?
Yazılım Güncelleme İşlemini Tablet Bilgisayarınızı Yaklaşık Olarak 2 Saat Şarj İşleminde Sonra Tekrardan Deneyiniz,
Eğer Sorunu Çözümleyemezseniz Tarafımıza Dönüş Sağlıyabilirsiniz,
Merhaba
Concord silver edition C-701 cihaza V1 olan yazılımı sorunsuz şekilde yükledim fakat dokunmatikte sorunlar oldu. Konuda yazdığı gibi V2 olan yazılımı indirip onu yüklemek istedim fakat galiba yazılımda sıkıntı var. Birden fazla usb port hatta birden fazla bilgisayar veya hafıza kartı denesemde bir türlü img dosyasını başarılı bir şekilde hafıza kartına yazdıramadım. Hep error verdi. Biraz öncede söylediğim gibi acaba V2 olan yazılımın img dosyasında sorun olabilir mi ? Yardımınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Ara
(28-05-2016, Saat: 14:38)mkg83 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Concord silver edition C-701 cihaza V1 olan yazılımı sorunsuz şekilde yükledim fakat dokunmatikte sorunlar oldu. Konuda yazdığı gibi V2 olan yazılımı indirip onu yüklemek istedim fakat galiba yazılımda sıkıntı var. Birden fazla usb port hatta birden fazla bilgisayar veya hafıza kartı denesemde bir türlü img dosyasını başarılı bir şekilde hafıza kartına yazdıramadım. Hep error verdi. Biraz öncede söylediğim gibi acaba V2 olan yazılımın img dosyasında sorun olabilir mi ? Yardımınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Merhabalar mkg83,
Belirtmiş Olduğunuz Hata İşletim Sistemi Kaynaklı Yaşanmaktadır,
Lütfen Farklı Bir Bilgisayar ve İşletim Sistemi Üzerinde Boot İşlemini Deneyebilirmisiniz ?
Tarafımızdan Yapılan Denemelerde Hata Verdiğinde Defalarca Aynı Bilgisayar Tarafında Deneme Yapıldığında İşlem Başarılı Bir Şekilde Olmaktadır,
Her Bir Denemenizde Format Seçeneği İle Hafıza Kartınızı Biçimlendiriniz,
dediğiniz yazılımı yukledim ancak sonunda error verdi.magic failed error yazıyo altta..yardımm lutfen
Ara
(24-07-2016, Saat: 16:17)brn813 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: concord silveredition şifremi unuttum tabletimi kullanamıyorum .çözumu nedir.

Merhabalar brn813,
Tablet Bilgisayarınız Üzerindeki Şifre Sıfırlanma İşlemleri Yazılım Güncellemesi İle Sağlanmaktadır,
Yalnız Güncelleme İşlemi Sırasında İçerisinde Bulunan Tüm Bilgileriniz Sıfırlanacaktır,
Aşağıdaki Bağlantı Adresi Üzerinde Gerekli Konu Anlatımına Ulaşabilirsiniz,
http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=3
(24-07-2016, Saat: 16:39)brn813 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dediğiniz yazılımı yukledim ancak sonunda error verdi.magic failed error yazıyo altta..yardımm lutfen

Merhabalar brn813,
Belirtmiş Olduğunuz Hata Boot İşlemi Sırasında Hafıza Kartı ve USB Port Üzerinden Yaşanabilmektedir,
Boot İşlemini Farklı Portlar Üzerinde Tekrardan Deneyerek Sorunu Çözümleyebilirsiniz,
iyi günler dilerim. İş yerimizde teknik personelde kullanılmak üzere concord silver edition model: c-701/16gb tablet var. ekran kendi kendine dokunma uyguluyor. Forumda bulunan 1. ve 2. yazılımları doğru bir şekilde yükledim belli bir süre denedim ikisinde de sonuç aynı. Farklı bir yolu var mıdır bu durum için nasıl bir yol izlemeliyim?
Ara
(17-08-2016, Saat: 20:01)gokhangokcen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günler dilerim. İş yerimizde teknik personelde kullanılmak üzere concord silver edition model: c-701/16gb tablet var. ekran kendi kendine dokunma uyguluyor. Forumda bulunan 1. ve 2. yazılımları doğru bir şekilde yükledim belli bir süre denedim ikisinde de sonuç aynı. Farklı bir yolu var mıdır bu durum için nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhabalar gokhangokcen,
Belirtmiş Olduğunuz Durum Donanımsal Olarakda Kaynaklanabilmektedir,
Gerekli Kontrol ve Bakım İşlemlerinin Yapılabilmesi İçin Ürünün Tarafımıza Gönderilmesi Gerekmektedir,
Gönderim Hakkında Aşağıdaki Bağlantı Adresinden Gerekli Bilgilere Ulaşabilirsiniz,
http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question C701 - Yazılım Güncelleme sukru.akbulut 0 30,216 08-01-2016, Saat: 17:58
Son Yorum: sukru.akbulut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi