Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C5 - Yazılım Güncelleme ve Teknik Destek
(02-04-2019, Saat: 23:46)mehmet yavuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın İbrahim bey 3 ay önce c5 telefonumun üzerine çekiç düştü ve ekranı kırıldı n11 üzerinden 35 tl ye muadil bir ekran alıp eskisiyle değiştirdim  sorunsuz bir şekilde çarlışıyordu birgün internette gezinirken yazılım güncelleme adımlarını gördüm ve denedim ve görsellerdeki sonuca ulaşamadım telefonum güncellenemedi telefonu kablo ile bağladığımda hiçbir değişiklik olmuyordu kabloyu çıkartıp telefonumu açmaya çalıştım ancak açılmadı telefonum artık hiçbir şekilde açılmıyor lütfen yardım edin! Undecided

Merhabalar mehmet yavuz,
Kullanılan Ekranın Yazılım İle Uyumsuz Olduğundan Dolayı Bu Konuda Tam Olarak Destek Olamamaktayız,
Burada USB Soketi Zarar Görmüş Olabilir,
Dış Müdahale Olduğu İçin Tüm İşlemler Garanti Dışı Ücretlendirilecektir.
Detaylı İnceleme İçin Tarafımıza Gönderilmesi Gerekmektedir,
http://forum.concord.com.tr/showthread.php?tid=34
Merhaba ,
C5 gerçekten çok sık bir telefon. Fakat radyoyu kulaklık ile dinlerken kulaklığı kullanmadan sadece anten olarak kullanıp sesi telefon hoparlörine veremiyorum. Yani kulaklık takılı olarak radyonun sesini dışarı veremiyorum . Bu konuda desteğiniz var mi?
Diğer yandan SMS kullanımında t9 standartına rastlayamadım . T9 olarak mesaj yazmak bu cihazda mümkün mü ?
Ara
(09-06-2019, Saat: 21:16)Tarhana78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba ,
C5 gerçekten çok sık bir telefon. Fakat radyoyu kulaklık ile dinlerken kulaklığı kullanmadan sadece anten olarak kullanıp sesi telefon hoparlörine veremiyorum. Yani kulaklık takılı olarak radyonun sesini dışarı veremiyorum . Bu konuda desteğiniz var mi?
Diğer yandan SMS kullanımında t9 standartına rastlayamadım . T9 olarak mesaj yazmak bu cihazda mümkün mü ?

Merhabalar Tarhana78,
Cihaz Üzerinde Kulaklık Kullanımı Tüm Ürünlerdeki Gibi Zorunlu Olmaktadır, Çünkü Kulaklık Radyo Anteni Görevi Görmektedir,
Sesi Dışarı Aktarabilmek İçin Sokete Bir Uç Takılması Gerekmektedir
Malesef T9 Kütüphanesi Uygulanamamaktadır.
concord c5 telefonda müşterim geçersiz sim hatası alıyor
Ara
(07-01-2020, Saat: 19:14)mkarakose10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: concord c5 telefonda müşterim geçersiz sim hatası alıyor

Merhabalar,
Ürünün Tarafımıza Gönderilmesi Gerekmektedir,
http://forum.concord.com.tr/thread-34.html

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question C5 - Yazılım Güncelleme sukru.akbulut 0 17,156 12-12-2016, Saat: 16:53
Son Yorum: sukru.akbulut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi